Kerst OH! Is het al zover?

Kerst Oh! Is Het Al Zover?

Wat vliegt de tijd! En wat blijft Kerst toch bijzonder. Ik ken al vele soorten kerstvieringen. Van vrolijke start tot een verdrietig eind, van samen huilen tot samen lachen. Maar vooral samen een mooi moment. Kerst is samen ook al heb ik Kerst wel keren alleen gevierd.

Kerst is samen.

Alsof we samen over grote gebieden in de wereld hebben afgesproken dat we stil staan bij de Kerst. Oorlogen worden stil gelegd. Toen mijn zoon 7 jaar was zei hij dit:

"Papa ik begrijp het allemaal niet. Ik heb gehoord dat ze ergens oorlog vieren. Alleen als het Kerstmis is dan stoppen ze met oorlog vieren. Gaan ze elkaar dan daarna weer dood schieten? Dat is toch raar gaan ze feest vieren en dan weer oorlog vieren".
- Ja jongen dat is heel raar, ik snap het ook niet. 
( gesprek met mijn zoon van 7)".

Welke bijzonderheid deel jij met Kerst?

Wie weet interesseert je dit ook:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>
Success message!
Warning message!
Error message!