Ziek zijn, geduld, overgave, samenwerkend en vol trots!

Woorden die 'ziek-zijn' oproepen.

Geduld

Ten eerste heeft mijn lichaam er alles aangedaan om mij sterk en gezond te houden. Soms komt er iets op het pad dan moet het lichaam de situatie  overnemen. Ziek zijn.

Dan is het tijd om zelf het geduld te bewaren. Geduldig zijn in wat het lichaam nu nodig heeft. Erkennen dat ik ziek ben.

Overgave

De eerste stap kan al zijn dat koorts de overhand heeft, tijd voor overgave. Dat is mijn optiek een goed teken. Het lichaam doet er alles aan om de ziektekiemen te bestrijden. Het lichaam is bereid zich volledig over te geven. Aan mij de taak om vriendelijk in contact te blijven met mijn lichaam.
Door mezelf niet te veroordelen, dat ik het zover heb laten komen.
De ruimte gunnen die het lichaam nu nodig heeft.

Samenwerkend

Ik had geen dokter nodig om erachter te komen dat het fysiek niet gaat. Een bacterie helpt het lichaam om sterker te worden. Ik hoef daar niet voor te strijden. Ik kan wel mijn samenwerking aangeven, door mee te 'deinen' met alle bewegingen en ontwikkelingen die mijn lichaam maakt.
Samenwerken is de beste optie, luisteren naar het gevoel, luisteren naar wat het lichaam zegt. Ja, echt samenwerken.

Vol trots

Trots op dat mijn lichaam in staat is om mij beter te maken. Dat ik in staat ben met mijn lichaam het eens te worden over de genezing. Positief blijven, affirmatie toevoegen en erin geloven dat ik deze genezing te zien  krijg.
Trost op wat het me weer gaat opleveren, de nieuwe cellen die zijn aangemaakt. Kortom trots op wat ik kan!

Welke ervaringen heb jij met ziek zijn?{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Wie weet interesseert je dit ook:

>
Success message!
Warning message!
Error message!