mei 22

0 reactie(s)

Ik liep er voorbij, keerde terug voor een foto.

Aan de wandel. 

lk passeer mensen geregeld, soms ontstaat er een Plotseling mooi gesprek. Soms zie ik een fantasierijke vorm die ik dan fotografeer. 

Vandaag liep ik langs iemand met een t-shirt aan. Niets bijzonders ware het niet dat de tekst in mijn hoofd bleef hangen die op het t-shirt stond. Twee stappen verwijderd keerde ik om en vroeg of ik een foto mocht maken van zijn tekst op zijn rug. 

De man keek op van zijn telefoon keek me wat verdwaasd aan. Hij gaf nog wat geluid en het was duidelijk dat hij me niet begreep. Wie weet verstaat hij Engels, voor ik wist had ik een foto van zijn t-shirts en deed nog mijn best na mijn dank uitgesproken te hebben:

"Laten we zo leven! Het maakt de wereld mooier". 

“Oké” was het antwoord en keek weer verder op zijn mobiel.

Welke tekst is jou wel eens bijgebleven?


Tags

geen tags

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Wie weet interesseert je dit ook.

>
Success message!
Warning message!
Error message!