Cadeau de één euro cursus

Betaalde training

Video

Video

Cadeau

0% Nog niet gestart

Makkelijk

Cadeau de één euro cursus

Herken jij jouw cadeaus?

Betaalde training

De eerste week van start met het gaan herkennen van jouw cadeaus. Er zijn zovele soorten cadeaus waar we elke dag mee te maken hebben. Je gaat ontdekken hoeveel verschillende vormen van cadeaus er wel zijn.

Het is mooi om eens stil te staan bij welke cadeaus je hebt gekregen. Soms wel jaren geleden en dan heeft het nog steeds zijn waarde.

Wellicht heb jij nieuwe cadeau vormen gezien. Hoe is gegaan met het observeren van cadeaus, hoe ging het afgelopen week?

Bereid je voor op een cadeau

Betaalde training

Er zijn zovele redenen om iemand een cadeau te schenken. Het is wel afhankelijk aan wie en in welke relatie sta tot diegene. Is een man of een vrouw, heeft diegene net een nieuw huis?

Jij krijgt vast wel eens de vraag in de winkel als je bijvoorbeeld een book koopt of bloemen gaat halen: Is het een cadeautje? Die vraag beantwoord ik altijd met een JA. Alleen dat geldt niet voor iedereen is me opgevallen.

Hoe is het gegaan in de tweede week met thema CADEAU? Liepen de voorbereidingen voor een cadeau vanzelf?

Cadeau impulsen volgen

Betaalde training

Deze week gaan we onze impulsen volgen omtrent een cadeau. En natuurlijk een brief aan jezelf, intenties van de week en nog veel meer. Het volgen van impulsen als om cadeau’s gaat. Welke ga je toelaten? Ben je al iemand die snel zijn of haar impulsen volgt?

Zwembad in de straat aan het strand en er ontbreek iets!

Een week van impulsen volgen omtrent cadeaus. Je afvragend hoe is het gegaan met de week intenties die je van plan was. Heb je nog mooie Gouden Opkikker Momenten meegemaakt en ingezet?

Geven en ontvangen van cadeaus

Betaalde training

Vandaag gaat het over geven en ontvangen van cadeau's. Leuk om eens te onderzoeken welke jij allemaal gehad had die je zijn bijgebleven. Of welke jij hebt gegeven die een bepaalde indruk achter lieten.

Is geven en ontvangen vanzelfsprekend? Een welke manieren zijn er? Korte voorbeelden.

De laatste keer en samenvattend over de afgelopen weken met het thema CADAEU. Hebben we er wat aan gehad en wat is blijven hangen? Hoe is het geven en ontvangen gegaan en hoe zal dat na deze thema periode gaan?

De inspirator 

Bart van Vliet

Ik kom uit het jaar 1961, leef samen met vrouwlief en zoonlief in midden van het land.
Optimistisch, enthousiast en de titel: 'Relativeer Koning' op zak. 

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Pen
>
Success message!
Warning message!
Error message!